Uitzending

MUZIEK IN DE REGIO-MANDOLINEORKEST ESTRELLITA

In de eerste week van januari werd door Omroep Drimmelen een impressie van het concert door Mandolineorkest Estrellita in het Witte Kerkje van Terheijden uitgezonden bij Muziek in de Regio.

Hierbij de tekst die naar de pers werd gestuurd:
Mandolineorkest Estrellita, met Benny Ludemann als dirigent, heeft op 16 december 2018 in het volle Witte Kerkje Terheijden zijn uitstekende naam meer dan waar gemaakt. Het werd een schitterend concert met veel hoogtepunten! In opperste concentratie werden prachtige werken gespeeld, waardoor de muziek niet alleen hoorbaar, maar ook voelbaar was, tot soms kippenvel toe. Deze week een impressie van deze bijzondere aflevering van de serie theeconcerten in het Witte Kerkje.

Locatie Witte Kerkje, Hoofdstraat 1, 4844 CA Terheijden Telefoon 076-5931177 Agaath // 076-593 4434 Babs E-mailadres theeconcerten.wittekerkje@ziggo.nl Hours Per e-mail en via de website altijd mogelijk berichten te sturen. //-//-//-//-// Telefonische bereikbaarheid van maandag t/m zaterdag: 9 tot 18 uur; zondag 12 tot 17 uur. (Eventueel voicemail inspreken). //-//-//-//-// Op concert-zondagen NIET telefonisch bereikbaar.
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close